Akce na slevomatu a pro stálé klienty PRO JEDNOTLIVCE

30.09.2013 21:25

Božské lávové kameny s klasickou masáží se závěrečným zábalem lávovými kameny

původní cena 600,- po slevě 350,-

Masáž zad a šíje s rašelinovým zábalem

původní cena 500,- po slevě 350,-

Božské lávové kameny - masáž zad a šíje, horních končetin a obličeje

tři masáže v jednom původní cena 1.000,- po slevě 500,-

Masáž "Marsé" - vlastní sestava

70 minutová - masáž sestavena z těch nejlepších hmatů různých druhů masáží, zakončena Breussovo masáží s třezalkovým zábalem s lávovými kameny původní cena 550,- po slevě 349,-

90 minutová masáž sestavena z těch nejlepších hmatů ruzných druhů masáží s Breussovo masáží s třezalkovým zábalem s lávovými kameny (mezi masážemi rašelinový zábal) původní cena 650,- po slevě 449,-

120 minutová - masáž sestavena z těch nejlepších hmatů různých druhů masáží, Breussova masáž s třezalkovým zábalem s lávovými kameny a masáž obličeje lávovými kameny/ možno zaměni za masáž nohou původní cena 750,- po slevě 549,-

 Breussova masáž se zábalem a závěrečným prohřátím lávovými kameny 

původní cena 530,- po slevě 333,-

Masáž lávovými kameny ve třech variantách:

  • se základním olejem -  po slevě 300,- 

olej bez parfémů, barviv a konzervačních látek. Má relaxační účinky.  Příznivě působí na pokožku, je vhodný pro citlivou pleť.

  • s olejem Aloe vera - po slevě 333,-

olej obsahuje velké množství aminokyselin. Zmírňuje svědění, otoky, bolesti, pálení a zklidňuje podráždění pokožky. Výtažek Aloe vera zrychluje regeneraci organismu během odpočinku, snižuje hladinu krevního cholesterolu a příznivě působí na hladinu cukru v krvi.

  • s Bio přírodními oleji zn.Sallos - po slevě 369,- 

Typickou vlastností těchto  olejů je tuhá konzistence, která se okolo 25 stupňů mění na tekutou.

Čokoládový olej - vdechněte sladkou vůni čokolády, která se roztápí v prohřátém bio kokosovém oleji. Promasírujte pokožku vláčnou olejovou péčí, obohacenou o vonné výtažky kakaových bobů. Čokoládovo-kokosová symfonie představuje lahodnou kompozici přinášející pocit absolutního štěstí a dobré nálady. Vzácné extrakty kokosové péče dopřávají pokožce mladistvý vzhled, pečlivě ji hydratují a přiměřeně zásobují antioxidačními složkami. Výjimečný luxusní olej s čokoládovým nádechem předává to nejlepší i vysoce senzitivní pokožce, bohatě prospěje vašemu vzhledu i stavu mysli. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně sensitivní.

Caffélatté - schoulete se do mazlivé, omamně vonící náruče, která vás zahrne svou laskavou péčí. Provoňte kůži esencí caffe latte rozpuštěnou v hutném kokosovém oleji. Nechte si zdát krásné sny o dálkách, útulných pražírnách kávy a bělostném mléku, které naplno zavlaží a pohladí vaši pokožku. Složení bio kokosového oleje lisovaného za studena s přidaným extraktem voňavých kávových plodů stimuluje myšlení a dobrou náladu, zároveň bohatě zásobuje buňky na povrchu těla. Aktivující kombinace voňavých látek vtíraná do kůže harmonizuje organismus po celý den.

Orange - rozjasněte svou mysl a dejte pokožce napít zdravého ovocného koktejlu! Probuďte svou spící energii osvěžující esencí, zapomeňte na všednost a vydejte se do tropického ráje nezapomenutelných vůní. Exkluzivní bio kokosový olej s kapkami pomeranče pokožku obnovuje, vyživuje, zvláčňuje a dodává jí hebkost a sametovou jemnost. Exotická vonná kombinace intenzivně prostupuje pokožkou do hloubky, zvyšuje její pružnost a zanechává ji dlouhodobě svůdně omamnou a mladistvě vitální.

Tropic - Představte si energizující vůni tropického pralesa po dešti. Ve vzduchu se lehounce rozvíjí přírodní aroma ovocných plodů. Dopřejte si ten sladce ovocný pocit na vlastní kůži. Bio kokosový olej nasycený stoprocentně čistými přírodními oleji se šťavnatou vůní ovoce přináší projasňující, tančící léto do vaší unavené mysli, povzbuzení pro krevní oběh a radostnou chuť do života. Rozmazlujte svou pokožku jemnými kapkami oleje, vetřete do ní slunce a výživu. Odmění se vám jiskřivým zdravým vzhledem a sametovým dotekem.

Vanilla - dopřejte pokožce vysoce pěsticí kúru s nádechem tropické přírody. Hýčkejte ji vůní smyslné vanilky Bourbon, jejíž výtažky provoní spolu s bio kokosovým olejem celý váš organismus. Vzácné složení exotické kokosové péče intenzivně regeneruje všechny typy pokožky, včetně té nejcitlivější, dodává jí pevnost, pružnost a svěží jiskrný vzhled. Konejšivá kombinace sladce vonící vanilky a vzácného oleje odbourává únavu, stres, špatnou náladu, tiší mysl, zklidňuje vypjaté emoce a povzbudí vaše sebevědomí. Luxusní vanilková masáž zjemní pokožku, posilující olejový zábal dodá výživu a lesk vašim vlasům.

Kokosový - Tento olej je unikátních pro vysoký obsah zdraví prospěšných mastných kyselin. Je vhodný k zevnímu i vnitřnímu použití. Zabraňuje vysychání pokožky, hydratuje. Je mimořádně vhodný pro relaxační masáže s typicky jemnou vůní kokosu. V létě skvěle regeneruje a hydratuje pokožku po opalování, v zimě ji chrání před mrazem. Zklidňuje citlivou a alergickou pleť. Je taktéž vhodný jako balzám po holení i depilaci. Je lehce stravitelný, vhodný k smažení i pečení. Uplatňuje se při redukčních dietách, kdy několik lžiček dokáže zasytit organismus na několik hodin. Osvědčuje se také při léčbě kvasinkových onemocnění, je vhodný i pro kojící matky, ke zkvalitnění mateřského mléka.                                    

Jedná se o čistý přírodní produkt v biokvalitě.                                                                                                                                                        

Bio-kokosový olej je unikátních pro vysoký obsah zdraví prospěšných mastných kyselin.                                                                                    

Bio-kokosový olej obsahuje 100% čisté přírodní esenciální oleje.

Uklidňující llevandulová masáž, zábal a závěrečné prohřátí lávovými kamen

Breussova masáž třezalkovým olejem, třezalkový zábal s lávovými kameny

původní cena 530,- po slevě 349,-

Klasická masáž s masáží posuvnými baňkami v délce 75min.

původní cena 650,- po slevě 349,-

 

Exkluzivní masáž čokoládovým olejem se závěrečnou masáží a zábalem horkými lávovými kameny

https://www.slevomat.cz/sleva/309323-masaz-cokoladovym-olejem-a-zabalem-horkymi-lavovymi-kameny

nabídka ve dvou variantách:

S čokoládovým olejem s parafínem za 288,-

Masážní olej TOMFIT čokoládový regeneruje a vyživuje a prokrvuje pokožku, má antistresové, relaxační a povzbuzující účinky. Zlepšuje látkovou výměnu. Je vhodný pro všechny typy pleti a je určen pro relaxační a povzbuzující masáž.

a nebo

Čokoládovým bio olejem za studena za 350,- /doporučuji 

Masážní olej Sallos 

Okouzlující kompozice z kokosového oleje a extraktu z kakaových bobů pro hýčkání těla i duše.

Vdechněte sladkou vůni čokolády, která se roztápí v prohřátém bio kokosovém oleji. Promasírujte pokožku vláčnou olejovou péčí, obohacenou o vonné výtažky kakaových bobů. Čokoládovo-kokosová symfonie představuje lahodnou kompozici přinášející pocit absolutního štěstí a dobré nálady. Vzácné extrakty kokosové péče dopřávají pokožce mladistvý vzhled, pečlivě ji hydratují a přiměřeně zásobují antioxidačními složkami. Výjimečný luxusní olej s čokoládovým nádechem předává to nejlepší i vysoce senzitivní pokožce, bohatě prospěje vašemu vzhledu i stavu mysli. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně sensitivní.

Bio-kokosový olej je unikátních pro vysoký obsah zdraví prospěšných mastných kyselin. 

Bio-kokosový olej obsahuje 100% čisté přírodní esenciální oleje.

Typickou vlastností tohoto kokosového oleje je tuhá konzistence, která se okolo 25 stupňů mění na tekutou.

 

Masáž lávovými kameny s klasickou masáží se základním olejem

původní cena 600,- po slevě 349,- 

 

Masáž lávovými kameny s klasickou masáží s bio olejem dle vlastního výběru/ široký výběr z nabídky

původní cena 600,- po slevě 349,-

 

Exkluzivní uvolňující masáž s bylinkovými bio oleji a s posuvnými baňkami

původní cena 800,- po slevě 50% 399,-

Masáž zad a šíje čokoládovým olejem se závěrečným zábalem lávovými kameny

původní cena 480,- po slevě 350,-

Exkluzivní masáž s luxusním relaxačním konopným olejem s levandulí

původní cena 550,- po slevě 350,-

Uvolňující bylinková masáž s bio oleji se závěrečným zábalem a prohřátím lávovými kameny

původní cena 630,-Kč po slevě 400,-Kč

Výběr bylinkového oleje ponechám na vás z dané nabídky (např. levandule, konopný, konopný s levandulí, břečťan, borovice, rozmarýn, třezalka, měsíček, heřmánek, jitrocel, kopřiva a další) můžete vybírat dle vaší nálady, únavy anebo aroma, které máte rádi.

Exkluzivní masáž orientálním olejem se závěrečným zábalem a prohřátím lávovými kameny

původní cena 630,- po slevě 400,-

Orientální masážní olej s kardamomem, jasmínem a pomerančem je vhodný zejména k relaxační masáži při stresu a vyčerpání, k celkovému zklidnění organismu. Obsažené přírodní látky pečují důkladně o pokožku těla, vyživují ji, zvláčňují a zanechávají ji hedvábně jemnou.

90minutový zážitek – exkluzivní relaxační masáž „Marsé“

původní cena 550,- po slevě 450,-

 

Exkluzivní masáž s luxusním relaxačním konopným olejem s levandulí

cena 550,- po slevě 350,-

 

Exkluzivní relaxační masáž s olejem silice růže se závěrečným zábalem lávovými kameny

původní cena 630,- po slevě 400,-

 Uvolňující bylinková masáž se zábalem a prohřátím lávovými kameny

původní cena 630,- po slevě 349,-

 

 

Breussova masáž třezalkovým olejem se závěrečným prohřátím a zábalem lávovými kameny

původní cena 530,- po slevě 45% 350,-

Pět procedur klasické masáže zad a šíje

o tyto masáže se můžete podělit s celou svou rodinou..přáteli a nebo je využít sami

 

 

 

Luxusní vanilková masáž se závěrečným zábalem lávovými kameny

pův.cena 630,- po slevě 400,-

masáž s bio vanilkovým olejem

Relaxační přírodní produkt z kokosového oleje a vanilky Bourbon skvěle pěstí a regeneruje všechny typy pleti včetně citlivé. Hřejivé aroma vanilky v kombinaci s vůní kokosu odbourá stres a únavu, působí antidepresivně a harmonizuje také mysl. Velmi lehce se vstřebá a zanechá vaši pleť rozzářenou a hebkou. Přidané esenciální oleje doplňují tak vysoce hydratační, regenerační, zjemňující a omlazující účinky bio kokosového oleje, který tvoří základ všech těchto produktů. Bio Kokosový olej je zpracovaný šetrným způsobem, lisováním za studena, jedině tak si uchovává všechny vitamíny a antioxidanty prospívající lidské pokožce. Obsahuje vysoké množství nenasycené mastné kyseliny, je lehký a snadno se vstřebává.

Permanentka na 5 procedur Breussovy masáže

Masáž zad a šíje s posuvnými baňkami se závěrečným rašelinovým zábalem

původní cena 500,- po slevě 350,-

Uklidňující levandulová masáž, zábal a závěrečné prohřátí lávovými kameny

původní cena 630,- po slevě 400,-/ přírodní olej

                                  po slevě 349,-/ parafínový olej